Word lid

Word lid van onze community

 

De gehele opzet van YLSA is dat YLSA één van de grotere communities en Business Schools en Life style adviseurs van Nederland wilt worden.

Het met elkaar bouwen aan de kwaliteit en de kracht van deze "Business School of Life", met een grote groep gelijkgestemden die vertrouwen en geloven in de kracht van een leven lang leren => DAT IS DE DROOM VAN YLSA.

Proefabonnement

Voor Euro 49,95 incl. BTW kun je 3 maanden lang alle trainingen op de website van YLSA onbeperkt volgen. Betaling vooraf via iDeal. Dit abonnement wordt vaak als kado gegeven is onze ervaring. Wil je het proefabonnement omzetten in een jaarabonnement dan betaal je € 9,95 inclusief BTW per maand voor 12 maanden. De kosten van het proefabonnement worden automatisch verrekend.

  Proefabonnement € 49,95    

 

Jaarabonnement

Voor Euro 9,95 incl. BTW per maand kun je 12 maanden alle trainingen op de website van YLSA onbeperkt volgen. Betaling per maand en het eerste jaar niet opzegbaar. Na het eerste jaar is dit abonnement per maand opzegbaar.

Stel je maar eens voor dat je elke dag een heel jaar lang kunt kiezen uit meer dan 200 trainingen! => Je hebt je eigen business school in je telefoon zitten!

 

   Jaarabonnement € 9,95    

Business School of Life

Ylsa helpt je verder

There is one way out – continuous improvement

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

top
© Copyright 2020 Your Life Support Academy Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer