Trainingen

Your Life Support Academy biedt   7 trainingstrajecten aan

1. Begeleiding leerlingen

Wij leveren ervaren docenten voor scholen om onze online trainingen te begeleiden.

2. Begeleiding docenten

Wij leveren ondersteuningstrainingen aan docenten om zowel zelf succesvol met de online trainingen om te kunnen gaan als ook in het kader van overdracht aan de leerlingen.

3. Leer- en werktrajecten

Wij leveren ervaren begeleiders en opleiders in het kader van leer- en werktrajecten voor gemeentes als ook inzicht in de inzetbaarheid van studenten aan de hand een uitgebreid assessment. Voor de gemeente Rotterdam hebben wij al meerdere trajecten succesvol mogen uitvoeren.

4. Arbeidscoaches

Wij trainen arbeidscoaches en begeleiders van de gemeente in het kader van de Participatiewet en in samenhang met de leerlijnen en alle mogelijke ontwikkelpaden die Ylsa zelf al aan elke werkzoekende biedt.

5. Cultuurtajecten

Wij verzorgen trainingen in het kader van een gewenste gedrags- en/of cultuurverandering binnen een organisatie, bedrijf, school of gemeente. Wij gebruiken daar ook altijd minimaal 1 leerlijn bij ter ondersteuning.

6. Keurmerk Gezond Bedrijf

In overleg met de Stichting Gezondheid Nederland verzorgen wij eveneens trainingen en begeleiding in het kader van het behalen van het keurmerk Gezond Bedrijf. De module Gezondheid die YLSA aanbiedt is bijvoorbeeld al volledig op het behalen van dit "Keurmerk Gezond Bedrijf" afgestemd.

7. Maatwerktrajecten

Op verzoek kunnen wij ook maatwerktrainingen verzorgen met betrekking tot elk vakgebied op deze website. Onder maatwerk vallen bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkelingstrajecten ten behoeve van leerlingen van scholen, medewerkers van bedrijven en het trainen van trainees.

De kosten van een maatwerktraining bedraagt Euro 549,00 incl. BTW per dagdeel bij deelname van maximaal 12 deelnemers. Voor één dag, 2 dagdelen, zijn de kosten Euro 995,00 incl. BTW per dag. Niet inbegrepen zijn de reiskosten van Euro 0,55 incl. BTW  per kilometer.

 

Neem gerust contact op met onze opleidingsmanager Paul Heinerman:

paul@ylsa.nl

of

06 - 26 386 503

Hij zal je direct kunnen vertellen of een gewenste training binnen een bepaald tijdsbestek haalbaar is.

Business School of Life

Ylsa helpt je verder

There is one way out – continuous improvement

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

 

top
© Copyright 2020 Your Life Support Academy Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer