Your Life Support Academy

Trainingen

Your Life Support Academy biedt de volgende 7 soorten trainingen aan


Begeleiding leerlingen

Wij leveren ervaren docenten voor scholen om onze infotrainingen te begeleiden.

 

Begeleiding docenten

Wij leveren ondersteuningstrainingen aan docenten om zowel zelf succesvol met de infotrainingen om te kunnen gaan als ook in het kader van overdracht aan de leerlingen.


Leer- en werktrajecten

Wij leveren ervaren begeleiders in het kader van leer- en werktrajecten voor gemeentes.

 

Arbeidscoaches

Wij trainen ook arbeidscoaches en begeleiders van de gemeente zelf in samenhang met een uitgekozen ontwikkelpad voor een uitkeringsgerechtigde.


Cultuurtajecten

Wij verzorgen trainingen in het kader van een gewenste cultuurverandering binnen een organisatie, bedrijf, school of gemeente zijn.

 Keurmerk Gezond Bedrijf

Wij verzorgen de trainingen en begeleiding in het kader van het keurmerk Gezond Bedrijf. De module Gezondheid is bijvoorbeeld in dit kader door YLSA ontwikkeld.

Maatwerktrajecten – persoonlijke ontwikkelingstrajecten leerlingen/trainees

Op verzoek kunnen wij ook maatwerktrainingen verzorgen met betrekking tot elk vakgebied op deze website. Onder maatwerk vallen bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkelingstrajecten ten behoeve van leerlingen van scholen, trainees van bedrijven en van allerhande stagiares.

De kosten van al deze trainingen zijn € 495,00 excl. BTW per dagdeel bij deelname van maximaal 12 deelnemers. Voor één dag, 2 dagdelen, zijn de kosten  € 895,00 excl. BTW per dag. Niet inbegrepen zijn de reiskosten van € 0,19 excl. BTW  per kilometer.

 

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

 

© Copyright 2017 Your Life Support Academy Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer