Sponsoring

YLSA sponsoring focust in 2020 op het vormen van een gemeenschap met elkaar en het zorgen met elkaar voor ons kostbaarste bezit; onze kinderen.

Concreet houdt dit in dat wij dit jaar 2 organisaties sponsoren die voor onze kinderen opkomen, namelijk KinderrechtenNU en Het Nationaal Jeugdontbijt.
10% van onze inkomsten in 2020 doneren wij aan deze 2 doelen en dan gelijkelijk verdeeld.

KinderrechtenNU

Zie hun website voor het doel: www.kinderrechtennu.nl

119.000 kinderen worden op dit moment jaarlijks in Nederland mishandeld. KinderrechtenNU streeft er naar dat alle kinderen in de groepen 6 & 7 van de basisschool worden gehoord en dat zij al op de basisschool te horen krijgen dat elk kind het volste recht heeft op veiligheid en bescherming. 

KinderrechtenNU is al in meerdere steden en op meerdere basisscholen actief en is ook bekend van het fenomeen "de kinderburgermeester". Zie hun website voor het doel: www.kinderburgemeesters.nl

Het Nationaal Jeugdontbijt

Zie hun website voor het doel: www.hetnationaaljeugdontbijt.nl

378.000 kinderen gaan vandaag de dag elke dag zonder ontbijt naar school, hetgeen hun een achterstand oplevert in leervermogen en een achterstand bij het aangaan van sociale contacten. Het Nationaal Jeugdontbijt is al in meerdere steden actief om daar in volledige anonimiteit wat aan te doen en deze kinderen 7 dagen in de week te voorzien van een goed en gevarieerd ontbijt.

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

top
© Copyright 2020 YLSA - Business school for Life