Your Life Support Academy

Samenwerken Office 365

Veiliger (samen)werken en communiceren binnen Microsoft Office 365

Office 365 is een online dienst van Microsoft en maakt ‘werken in de cloud’ mogelijk. U slaat eenvoudig uw documenten op in de cloud en daarnaast krijgt u, in de cloud, de beschikking over een breed scala aan applicaties zoals OneDrive, Word, Excel, PowerPoint en Outlook 2016. Met OneDrive kunt u uw persoonlijke documenten in ‘de cloud’ opslaan en heeft u altijd en overal toegang tot deze documenten.

Met deze module ‘OneDrive en Teams’ leert u meer over de verschillende functionaliteiten van OneDrive zoals; het delen van bestanden, online en offline werken en het samenwerken in teams.

Het leer-arrangement biedt toegang tot een portal waarin twee nulmetingen, twee theoriemodules en twee toetsen zijn opgenomen. Uw medewerkers pro teren na de training van meer functiona- liteiten van Office 365 met betrekking tot OneDrive, werken in teams en Outlook Online.

Het arrangement is geschikt om te gebruiken voor zowel 1-op-1 trainingen als voor zelfstudie (e-learning). Daarnaast is het ook een perfecte aanvulling op een klassikale training.

Door een nulmeting uit te voeren krijgen uw medewerkers inzicht in het huidige kennis- en vaardigheidsniveau. Op basis van de resultaten uit de nulmeting ontvangt iedere medewerker een individueel opleidingsadvies. Vanuit dit advies hebben uw medewerkers direct de mogelijkheid om naar het betreffende onderdeel in de theoriemodule te gaan, zodat zij hun vaardigheden kunnen verbeteren. Uw medewerkers leren op deze manier effectief en leren alleen dát wat gewenst is.

In de theoriemodules krijgen de medewerkers uitgebreide informatie over de verschillende functionaliteiten van ‘OneDrive en Teams’ en ‘Outlook Online’. Vanzelfsprekend zijn de theoriemodules ook volledig te volgen zonder het eerst doorlopen van de nulmeting.

OneDrive en Teams

De theoriemodule bestaat in totaal uit vijf hoofdonder- delen. Uw medewerkers vergaren de kennis aan de hand van instructievideo’s, simulaties ter verduidelijking van het onderwerp en aanvullende vragen om te controleren of de stof goed begrepen is. Elke afzonderlijke theorie module neemt ongeveer twee uur in beslag.

‘OneDrive en Teams’ bestaat uit de volgende hoofdonderwerpen:
Werken in OneDrive
 De OneDrive applicatie
Delen van bestanden
Online en of ine werken
Teams

Outlook Online

De theoriemodule Outlook Online bestaat uit vier hoofd- onderdelen. Deze onderdelen kunnen eigen gemaakt worden aan de hand van instructievideo’s en simulaties. Voor sommige onderdelen kunnen aanvullende opdrach- ten worden gemaakt.

Outlook Online bestaat uit de volgende hoofdonderwerpen:
Inloggen
E-mail
Agenda
Contactpersonen

Na het volgen van de theoriemodules kunt u uw medewerkers toetsen op de geleerde theorie. In het leer- arrangement zijn twee toetsen opgenomen: ‘toets OneDrive en Teams’ en ‘toets Outlook Online’. De toetsen bestaan uit circa 30 verschillende meerkeuze- vragen, aanklikvragen en goed/fout vragen. Het doorlopen van elke afzonderlijke toets neemt ongeveer één uur in beslag. Na het behalen van een positief resultaat van de toets kan er een certi caat worden gedownload.

De prijs voor een individuele training bedraagt € 89,00 excl. BTW 

Voor organisatie met meerdere medewerkers gelden speciale tarieven. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen ga dan naar de volgende tab "Offerte aanvragen".

Offerte aanvraag

Onderwijsinstellingen, gemeenten, zorginstellingen en bedrijven kunnen contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak en het uitwerken van een offerte op maat. Bij grotere aantallen worden de prijzen van ons gehele programma nog vriendelijker.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!
 

MEER INFORMATIE?    085 – 1301 498

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>
 
 

STEL HIER JE VRAGEN  

ONS DOEL

LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

MAILEN KAN OOK    info@ylsa.nl

© Copyright 2017 Your Life Support Academy
Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer