Your Life Support Academy

Microsoft Skype voor Bedrijven

Werk sneller en efficiënter met Microsoft Skype voor Bedrijven

Skype voor Bedrijven biedt een eenvoudige en prettige toegang tot meerdere communicatiemiddelen via één programma. Vanaf elke locatie met internettoegang kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken en samenwerken met anderen. Skype voor Bedrijven is hét communicatiemedium voor kantoren en bedrijven.

Door middel van het leerarrangement leren uw medewerkers Skype voor Bedrijven kennen en worden de vele verschillende functionaliteiten uitgelegd. Uw medewer- kers leren zo om alles uit Skype voor Bedrijven te halen. Het leerarrangement biedt toegang tot één portal met daarin een nulmeting, een theoriemodule en een toets.

Het leerarrangement is zeer geschikt voor zowel een-op- een trainingen als voor zelfstudie (e-learning), maar kan ook als aanvulling op een klassikale training worden gebruikt.

Door een nulmeting uit te voeren krijgen uw medewerkers inzicht in het huidige kennis- en vaardigheidsniveau. Op basis van de resultaten uit de nulmeting ontvangt iedere medewerker een individueel opleidingsadvies. Vanuit dit advies hebben uw medewerkers direct de mogelijkheid om naar het betreffende onderdeel in de theoriemodule te gaan, zodat zij hun vaardigheden kunnen verbeteren. Uw medewerkers leren op deze manier effectief en leren alleen dát wat gewenst is.

In de theoriemodule krijgen de medewerkers uitgebreide informatie over de verschillende functionaliteiten in Skype voor Bedrijven. De theoriemodule bestaat uit zes hoofd- stukken met theorie, uitlegvideo’s en oefenvragen. Het door- lopen van de module neemt ongeveer twee uur in beslag.

De theoriemodule bestaat uit de volgende opbouw: • Basisinstellingen
 Structuur aanmaken
 Chatten via Skype voor Bedrijven

 Bellen via Skype voor Bedrijven
 Vergaderen via Skype voor Bedrijven

Na het volgen van de theoriemodule kunt u uw mede- werkers toetsen op de geleerde theorie. Hebben uw medewerkers nu daadwerkelijk genoeg kennis van Skype voor Bedrijven? De toets bestaat uit 43 vragen. Het doorlopen van de toets neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Afhankelijk van het resultaat van de toets kan er een certificaat worden gedownload.

De prijs voor een individuele training bedraagt € 119,00 excl. BTW 

Voor organisatie met meerdere medewerkers gelden speciale tarieven. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen ga dan naar de volgende tab "Offerte aanvragen".

Offerte aanvraag

Onderwijsinstellingen, gemeenten, zorginstellingen en bedrijven kunnen contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak en het uitwerken van een offerte op maat. Bij grotere aantallen worden de prijzen van ons gehele programma nog vriendelijker.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!
 

MEER INFORMATIE?    085 – 1301 498

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>
 
 

STEL HIER JE VRAGEN  

ONS DOEL

LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

MAILEN KAN OOK    info@ylsa.nl

© Copyright 2017 Your Life Support Academy
Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer