Your Life Support Academy

Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint voor gebruikers, siteleden en siteowners

Het werken met SharePoint Online biedt veel voor- delen en slimme oplossingen voor het dagelijkse werk. SharePoint Online is gemaakt om snel en gemakkelijk gegevens te delen en samen te werken met collega’s. Met SharePoint Online krijgt u toegang tot interne sites, documenten en andere informatie vanaf elke locatie (bijvoorbeeld op kantoor, thuis of vanaf een mobiel apparaat).

Door middel van het leerarrangement leren uw mede- werkers Microsoft SharePoint kennen en worden de vele verschillende functionaliteiten uitgelegd. Uw medewer- kers leren zo om alles uit Microsoft SharePoint te halen. Het leerarrangement biedt toegang tot één portal met daarin een nulmeting, een theoriemodule en een toets.

Het leerarrangement is zeer geschikt voor zowel een-op- een trainingen als voor zelfstudie (e-learning), maar kan ook als aanvulling op een klassikale training worden gebruikt.


Door een nulmeting uit te voeren krijgen uw medewerkers inzicht in het huidige kennis- en vaardigheidsniveau. Op basis van de resultaten uit de nulmeting krijgen de medewerkers een individueel opleidingsadvies. Vanuit het opleidingsadvies hebben uw medewerkers direct de mogelijkheid om naar het betreffende onderdeel in de theoriemodule te gaan, waarop zij hun vaardigheden kunnen verbeteren. Uw medewerkers leren op deze manier gericht en leren alleen wat gewenst is.


In de theoriemodule krijgen de medewerkers uitgebreide informatie over de verschillende functionaliteiten in Micro- soft SharePoint. De theoriemodule bestaat uit zes hoofd- stukken met theorie, uitlegvideo’s en oefenvragen. Het door- lopen van de module neemt ongeveer twee uur in beslag.

De theoriemodule bestaat uit de volgende opbouw:

Inleiding
Maken van een (sub)site
Leden toevoegen aan een site
Kiezen van site opmaak
Toevoegen van apps
Navigatie instellen
Indelen van een lijst
Indelen van een bibliotheek
Werken met teams


Na het volgen van de theoriemodule kunt u uw medewerkers toetsen op de geleerde theorie. Hebben uw medewerkers nu daadwerkelijk genoeg kennis van Microsoft SharePoint? De toets bestaat uit 43 vragen. Het doorlopen van de toets neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Afhankelijk van het resultaat van de toets kan er een certi caat worden gedownload.

Offerte aanvraag

Onderwijsinstellingen, gemeenten, zorginstellingen en bedrijven kunnen contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak en het uitwerken van een offerte op maat. Bij grotere aantallen worden de prijzen van ons gehele programma nog vriendelijker.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!
 

MEER INFORMATIE?    085 – 1301 498

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>
 
 

STEL HIER JE VRAGEN  

ONS DOEL

LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

MAILEN KAN OOK    info@ylsa.nl

© Copyright 2017 Your Life Support Academy
Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer