Your Life Support Academy

Microsoft Office 2016

Haal meer uit Microsoft Office 2016 

De Online Basistrainingen zijn speciaal ontwikkeld voor eindgebruikers meer ervaring willen op doen of de basis handeling van de Office programma's MS Word, MS Excel, MS Outlook en MS PowerPoint, graag nog eens langs zien komen. De trainingsmateriaal bestaat uit de volgende leervormen (opbouw):

Video

Interactieve Simulatie

Opdracht

Naslagwerk

Gemiddelde tijdsduur 7,5 uur per module

 

Koppeling Kennisanalyse aan IntegratedLearning

Stel je hebt een groep van 45 collegae die een Kennis- analyse gaan afnemen in de diverse Microsoft Office applicaties. Per persoon gaan we in dit voorbeeld even uit van 1 applicatie, maar dat kunnen er uiteraard meer zijn.

Elke Microsoft Office applicatie (Word, Outlook, Excel of PowerPoint) kent een volledige (basis) eLearning module, variërend van 5 uur content tot 8 uur content.

De Kennisanalyse wordt gedaan over alle hoofdstukken van een module (applicatie) zodat een score ontstaat per hoofdstuk. De generieke score staat in onderstaande afbeelding, maar daaronder zit een gespecificeerde Nulmeting score, per hoofdstuk.

Het grote voordeel van dit geïntegreerde leersysteem (Nulmeting + eLearning) is dat er per persoon een netto leerbehoefte ontstaat in onderwerpen en in tijd.

Er gaat dus geen tijd verloren aan het doornemen, doorlopen, oefenen en toetsen van ‘kennis onderwerpen’ die de cursist al beheerst!

Rapportage

Per cursus/hoofdstuk:

 cursist gegevens (voucher, email, naam, zelf in te stellen velden)
 datum en tijd: eerste login van een module (dus niet van de verzamelpagina)

 datum en tijd: eerste keer dat de cursist het eindscherm bereikt
 datum en tijd: laatste keer dat er activiteit vastgesteld is
 behaalde score
 de verzamelpagina vanwaar deze module geopend is

 Per vraag:

 aantal keer dat de pagina bekeken is  

 behaalde score en antwoord

 Algemeen:

De gebruikersactiviteit wordt om de 5 minuten gelogd zodat je een verloop kunt zien van gebruikersactiviteit

 

 

 

 

 

Video

Elk onderwerp wordt door middel van interactieve video met voice-over behandeld. Aan de hand van de video wordt vaak al duidelijk of en op welke wijze de theorie in de praktijk kan worden toegepast.

Interactieve simulatie

De cursist kan de behandelde onderwerpen uit de interactieve video zelfstandig uitvoeren door een simulatie te doorlopen. Tijdens de simulatie worden exact dezelfde handelingen als in de video uitgevoerd. Deze leervorm is uitermate geschikt om individueel te doorlopen.

Opdracht

Bij (praktijk)opdrachten worden de behandelde onderwerpen in een andere context aangeboden. De cursisten kunnen doormiddel van de opdrachten aantonen dat ze in staat zijn om de geleerde theorie in de praktijk toe te passen. Als de opdracht door de cursist is uitgevoerd, kan er een video worden bekeken die alle handelingen uit de praktijkopdracht laat zien. De cursisten komen op deze wijze te weten of ze de opdracht goed hebben uitgevoerd.

Naslagwerk

De cursisten kunnen onder de 'documentatie' het trainingsmateriaal vinden over het betreffende onderwerp. Elk onderwerp dat behandeld wordt, wordt voorzien van naslagwerk.

De eLearning is uitgerust met een digitaal opdrachtenboek en opdrachtbestanden die niet alleen tijdens de training, maar ook daarna door de deelnemers kunnen worden gebruikt.

Door de basistraining Word 2016 te volgen, leer je onder andere om documenten op te maken, kop- en voetteksten in te voegen en om te werken met afbeeldingen en tabellen. De online training bestaat uit de volgende onderwerpen:

Inleiding

 Basisopmaak

 Kop- en voetteksten

 Werken met afbeeldingen

 Werken met tabellen

 Afdrukken

Werken met Excel schrikt mensen soms af, omdat het er ingewikkeld uitziet. De basistraining van Excel biedt hiervoor een uitkomst. De online training bestaat uit zeven verschillende onderdelen:

Inleiding

Bestandsbeheer

 Invoer van gegevens

 Opmaak van een werkblad

 Berekeningen maken

 Grafieken maken en bewerken

 Gegevens afdrukken

 Werken met grote lijsten

Als je meer wilt weten over de basisvaardigheden van Outlook dan biedt deze basistraining een uitkomst. De online training bestaat uit de volgende onderwerpen:

Inleiding

E-mail

 Agenda

 Afwezigheid instellen

 Contactpersonen

 Verdieping

Als je graag de basisvaardigheden van PowerPoint onder de knie wilt krijgen, dan biedt deze basistraining een uitkomst. De online training bestaat uit de volgende onderwerpen:

Inleiding

Basisvaardigheden

 Invoer en opmaak

 Animaties

 Verdieping

De prijs voor een individuele training bedraagt € 169,00 excl. BTW en geldig voor 12 maanden.

Voor organisatie met meerdere medewerkers gelden speciale tarieven. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen ga dan naar de volgende tab "Offerte aanvragen".

Offerte aanvraag

Onderwijsinstellingen, gemeenten, zorginstellingen en bedrijven kunnen contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak en het uitwerken van een offerte op maat. Bij grotere aantallen worden de prijzen van ons gehele programma nog vriendelijker.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!
 

MEER INFORMATIE?    085 – 1301 498

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>
 
 

STEL HIER JE VRAGEN  

ONS DOEL

LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

MAILEN KAN OOK    info@ylsa.nl

© Copyright 2017 Your Life Support Academy
Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer