Your Life Support Academy

Je ontwikkelplan

Ontdek nu  je unieke talenten!

12 maanden toegang tot je digitale tijdlijn en de mogelijkheid om je eigen unieke persoonlijk ontwikkelplan te ontwikkelen.

De stappen voor je POP zijn als volgt:

Stap 1: maak in deze omgeving eerst een keuze van 10 competenties uit de aanwezige 40 competenties waarop je je wilt scannen. 

Stap 2: maak de Prisma beroepenscan.

Stap 3: maak de persoonstypescan.

Stap 4: in het rapport van de competentiescan die je zojuist gemaakt hebt kun je klikken voor de optie “maak een nieuwe POP”. Dat is dan je persoonlijke ontwikkelplan.

Stap 5: bekijk in je talentenprisma je competenties, je ontwikkeling, je persoonlijkheid en de organisaties die goed bij je huidige competenties passen.
 
Sluit een abonnement af voor € 69,95 excl. BTW per jaar Bestellen   
 

En zie hier; je hebt vrijwel zonder enige moeite je persoonlijk ontwikkelplan gemaakt.

 

 

 

Probeer deze scan zo eerlijk mogelijk in te vullen, want als je jezelf op elke competentie als zeer goed of uitmuntend beoordeelt dan valt er weinig tot niets te ontwikkelen voor je.

Je ontwikkelplan en je digitale tijdlijn - levend CV horen bij elkaar en vormen samen je digitale POP waar je 12 maanden onbeperkt over kunt beschikken. 
 

 

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

 

© Copyright 2017 Your Life Support Academy Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer