Your Life Support Academy

DIEV | Klassikale training

Alles over cybercriminaliteit in een klassikale training op maat

 Klassikale training DIEV

Iedereen die binnen uw organisatie gebruikmaakt van het bedrijfsnetwerk, is voor hackers een mogelijk doelwit om toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens. De training Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit leert cursisten cybercriminaliteit herkennen en voorkomen. Een gecertificeerde en ervaren Security Certified Trainer behandelt in een klassikale training op een laagdrempelige manier alles over cybercriminaliteit.

Een kijkje in de wereld van de cybercrimineel

In de media zien we regelmatig dat er privacygevoelige bedrijfsgegevens in verkeerde handen terecht zijn gekomen of 'op straat liggen'. Veel organisatie worstelen met de invulling van hun eigen informatiebeveiliging. Daarnaast zijn er wetten, normen en richtlijnen waaraan elke organisatie simpelweg moet voldoen. De online training DIEV™ is een goede stap naar cybercrime-awareness. De klassikale groepstraining Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit is een vervolg op de online training en biedt verdieping en de mogelijkheid tot interactie in een klassikale training op maat. Cursisten kunnen aangeven waar zij mee zitten en wat de praktische knelpunten zijn. Aan de hand van grote en kleine voorbeelden van cybercriminaliteit nemen de cursisten een kijkje in de wereld van de cybercrimineel. Er worden concrete en praktische tips gegeven en er wordt een eerste aanzet geboden voor het verder professionaliseren van informatiebeveiliging binnen de eigen organisatie. Er is aandacht voor organisatorische, fysieke en digitale maatregelen.

De online DIEV training is een goede stap naar cyber- crime-awareness. De klassikale groepstraining Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit is een vervolg op de online training en biedt verdieping en de mogelijkheid tot interactie in een klassikale training op maat. Cursisten kunnen aangeven waar zij mee zitten en wat de praktische knelpunten zijn. Aan de hand van grote en kleine voorbeelden van cybercriminaliteit nemen de cursisten een kijkje in de wereld van de cybercrimineel. Er worden concrete en praktische tips gegeven en er wordt een eerste aanzet geboden voor het verder professionaliseren van informatiebeveiliging binnen de eigen organisatie.

Er is aandacht voor organisatorische, fysieke en digitale maatregelen.

De DIEV Training is nu ook verkrijgbaar met een afsluitend ECDL Examen.

De training heeft een interactief karakter en bij een geringe groepsgrootte (max 10p) is er genoeg ruimte om op casuïstiek en organisatie specifieke situaties in te gaan. De definitieve inhoud van de training wordt maatwerk, voor uw organisatie.

Dagdeel 1
 Introductie online gevaren
 Online gevaren, welke ervaringen hebben we daarmee
 Vormen van Cybercrime
 Herkennen van gevaren
 Wachtwoorden
 Mobiele apparaten
 Wachtwoorden, E-mail
 Software, Virussen, Openbaar Wifi
Dagdeel 2
 Social Media, privacy en online werken
 Veilig werken op het werk
 Privacy binnen gebouw
 Vertrouwde gegevens buiten het bedrijf
 AVG (Nieuwe wetgeving 25 mei 2018)
 Fraude melden
 Veilig gedrag: Wat kun jij doen?
 

Cybercriminelen gaan steeds vaker op zoek naar de zwakste schakel in de beveiliging van uw bedrijfsgegevens: de mens. Iedereen die binnen uw organisatie gebruikmaakt van het bedrijfsnetwerk, is voor hackers een mogelijk doelwit om toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens. Daarom is de doelgroep van de training Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit breed: van managers tot de mensen van de werkvloer. Specifieke voorkennis is niet vereist. Na afloop van de training heeft de cursist een beter beeld van de risico’s van cybercriminaliteit en is beter in staat om zichzelf – en daarmee uw organisatie en uw bedrijfsgegevens – te beschermen tegen cybercriminelen.

De training bestaat uit twee dagdelen die op één dag kunnen worden verzorgd.

Voor een groepstraining onderbegeleiding van een gecertificeerde en ervaren Security Certified Trainer is het tarief € 850,00 (excl. BTW) per dagdeel.

In de trainingsruimte dient een flip-over (aantekeningen) en een beamer voor de projectie van PowerPoint presentatie aanwezig te zijn.

TIJDSDUUR

2 x dagdeel (ochtend, middag of avond)
1 x dag
1 x middag/avond

 

direct bestellen in   

 

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!
 

MEER INFORMATIE?    085 – 1301 498

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>
 
 

STEL HIER JE VRAGEN  

ONS DOEL

LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

MAILEN KAN OOK    info@ylsa.nl

© Copyright 2017 Your Life Support Academy
Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer