Superproductiviteit

94 STUDENTS ENROLLED

  In de cursus Superproductiviteit leer je hoe je door middel van simpele tips een súper productief persoon kunt worden. Het is tegenwoordig zo makkelijk om afgeleid te raken door al die mobieltjes, laptops en tablets om ons heen en mensen die van alles van je willen, maar hoe zorg je ervoor dat al deze afleidingen niet ten koste gaan van jouw productiviteit? Daar kom je met de cursus Superproductiviteit achter!

  De mythes en waarheden van productiviteit

  Je leert hoe je al die hardnekkige projecten die al zo lang op je te liggen wachten aan moet pakken, hoe je die ellenlange to-do-lijst nou eindelijk eens af kan handelen en hoe je je motivatie kunt verhogen.

  Wat werkt wel en wat werkt niet? Wat is productiviteit nou eigenlijk precies? Hoe pak je tegenslagen aan? Is multitasken een goede oplossing op productiever te zijn? Hoe kan tijdsmanagement je helpen om een productief persoon te worden? In deze cursus krijg je antwoorden op al deze vragen en leer je álles over de mythes en waarheden over productiviteit. Supersuccesvolle mensen, zoals Mark Zucherberg, geven advies over hoe zij hun productiviteit wisten te verhogen waardoor ze nu bekend staan als de meest succesvolle en productiefste mensen ter wereld.

  Effectief of efficiënt?

  Om superproductiviteit te behalen, is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen effectiviteit en efficiëntie. Deze twee woorden lijken misschien wel op elkaar, maar ze zijn absoluut niet hetzelfde. Wat is belangrijker? En hoe kan dat je verder helpen om een super productief persoon te worden?

  In de cursus leer je een plan op te stellen om naar jouw einddoel in het leven toe te werken. Samen zetten we de route naar succes uit. Wat is je bestemming? En welke routekaart heb je daarbij nodig? Met de SMARTER-doelen stippel je jouw route uit op een duidelijke, concrete en haalbare manier.

  Het beste uit jezelf halen

  Je kunt niet super productief zijn als je niet goed voor jezelf zorgt. Zonder genoeg energie en focus kun je geen productief persoon zijn, dat is gewoon onmogelijk. Denk jij zeker te weten dat je gezond leeft maar ben je niet op je productiefst? Dan kun je er met deze cursus achter komen op welke punten je nog kunt verbeteren om zo het beste uit jezelf te halen!

   

  Superproductiviteit – 1 – De Mythe Van Tijdsmanagement

  Cursusoverzicht

  Cursus met ondertiteling
  Superproductiviteit 02:00:00
  Cursus zonder ondertiteling
  Supercharged Productivity 02:00:00
  Bonus
  Time Management (Engels) 02:00:00

  Course Reviews

  N.A

  ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

  No Reviews found for this course.

  VOLG DEZE CURSUS
  •  39,95 incl. BTW
  • 1 jaar

  ONZE KRACHT

  24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

  ONZE MISSIE

  Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

  ONS DOEL

  Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

  top
  © Copyright 2020 YLSA - Business school for Life