Leer je angsten overwinnen

27 STUDENTS ENROLLED

  We zijn allemaal wel eens bang. We kennen allemaal het gevoel van angst. Het is een natuurlijke reactie van je lichaam en je geest op het moment dat er gevaar dreigt. Angst zorgt ervoor dat je alert bent op mogelijk gevaar. Maar als je angstig wordt op momenten dat er geen gevaar dreigt en het langzaam je leven overneemt, dan is het tijd om er iets tegen te doen. In deze cursus leer je je angsten te herkennen en worden er manieren gegeven om je angsten te overwinnen!

  Angst kan langzamer intenser worden en steeds vaker voorkomen. Dit kan problemen geven als hartkloppingen, trillen en het gevoel van onwerkelijkheid en controleverlies. Deze symptomen kunnen er voor zorgen dat mensen zich steeds meer terug gaan trekken en situaties gaan vermijden die angst op kunnen roepen. Op deze manier beheerst de angst en paniek je leven. Wil je dit voorkomen of wil je dat hier een einde aan komt? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

  In de cursus “Leer je angsten overwinnen” ga je aan de slag met je angstklachten. Je leert om te kijken waar je nu precies bang voor bent en hoe reëel deze angsten zijn. Zijn ze wel echt zo heftig als dat jij je herinnert? Of valt het eigenlijk wel mee? En als het wel een heftige ervaring is geweest, hoe overwin je dan de angst om het nog een keer mee te maken? In de cursus komen onder andere de volgende thema’s aan bod:

  • Prioriteiten stellen
  • Mindfulness
  • Angsten aangaan
  • Geloven in jezelf
  • Grip krijgen op het verleden

  Deze cursus is geschikt voor mensen die merken dat ze vast blijven zitten in het verleden, niet in het heden durven te leven en bang zijn voor de toekomst. Door middel van oefeningen ga je aan de slag met het aangaan van uitdagingen met als uiteindelijk doel om je angsten te overwinnen!

   

  Cursusoverzicht

  Cursus met ondertiteling
  Leer je angsten overwinnen 02:00:00
  Cursus zonder ondertiteling
  Overcoming Anxiety 02:00:00
  Bonus
  Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar Video 05 Angst Loslaten 00:00:00

  Course Reviews

  N.A

  ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

  No Reviews found for this course.

  VOLG DEZE CURSUS
  •  39,95 incl. BTW
  • 1 jaar

  ONZE KRACHT

  24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

  ONZE MISSIE

  Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

  ONS DOEL

  Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

  top
  © Copyright 2020 YLSA - Business school for Life