Krijg Alles Voor Elkaar

45 STUDENTS ENROLLED

  Iédereen kan succesvol zijn. Echt waar. Maar dan moet je wel alles uit het leven weten te halen, en daar gaat het bij de meeste mensen vaak mis. Mensen verspillen tijd en energie aan onbelangrijke, kleine dingen. Wil jij jouw dromen werkelijkheid maken? Ben jij er klaar mee dat je niet altijd alles uit het leven haalt? Luister dan goed, want deze cursus is de oplossing voor jouw problemen!

  Verander je manier van denken

  In deze cursus leer je hoe je tien belangrijkste denkwijzen kunt herkennen die slecht zijn voor je persoonlijk effectiviteit. Veel mensen weten niet dat ze alleen al door de manier waarop ze denken, niet effectief kunnen zijn. In deze cursus leer je wat deze denkwijzen zijn, waarom ze onjuist zijn en natuurlijk ook hoe je ervoor kunt zorgen om ze uit je leven te verwijderen.

  Kom in actie!

  Als je daadwerkelijk alles uit je leven wilt kunnen halen, dan kan je niet op de bank blijven zitten. Je MOET in actie komen. De weg naar succes is lang en moeilijk, maar dit mag je niet tegenhouden om in actie te komen en naar je doel toe te werken. In de Cursus Krijg Alles Voor Elkaar leer je hoe je jezelf kunt motiveren om in actie te komen en hoe je het beste beslissingen kunt nemen.

  Pak die takenlijst aan

  Wat moet je doen met die lange lijst taken die voor je ligt? Waar begin je? Komt het einde óóit in zicht? Door je takenlijst te filteren op de manier die wij beschrijven in de cursus, wordt die takenlijst niet meer een grote berg werk waar je elke dag tegenop ziet. Je leert hoe je prioriteiten kunt stellen en wat je moet doen met taken die minder belangrijk zijn, maar wel gedaan moeten worden.

  Zorg voor de juiste leefstijl

  De eerste stap naar succes is goed voor jezelf zorgen. Je kunt niet verwachten dat je productief bent als je te weinig slaapt, slecht eet en geen tijd voor jezelf neemt. Met de adviezen die worden gegeven in deze cursus krijg je de juiste leefstijl om genoeg energie en wilskracht te hebben om de dingen te doen die gedaan moeten worden.

  Deze cursus leert hoe je écht het allerbeste in jezelf naar boven brengt en hoe je je doelen op een succesvolle manier na kunt streven.

  Cursusoverzicht

  Cursus met ondertiteling
  Krijg Alles Voor Elkaar (Getting Things Done) 02:00:00
  Cursus zonder ondertiteling
  Getting Things Done 02:00:00
  Bonus
  Getting Things Done E-Book 00:00:00

  Course Reviews

  4

  4
  1 ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

  No Reviews found for this course.

  VOLG DEZE CURSUS
  • BETALEND
  • 1 jaar

  ONZE KRACHT

  24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

  ONZE MISSIE

  Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

  ONS DOEL

  Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

  top
  © Copyright 2020 YLSA - Business school for Life