Javascript cursus

23 STUDENTS ENROLLED

  Deze cursus biedt een introductie voor Javascript en hoe je programmeert in het algemeen. Aan het einde van de cursus ben je in staat om simpele scripts te maken in Javascript en heb je genoeg kennis van programmeren om op je eigen kracht verder te groeien.

  Wat leer je in deze cursus?

  In deze cursus leer je over Javascript en hoe je ermee moet programmeren. Sinds deze cursus is bedoeld voor mensen met weinig ervaring met programmeren, leer je ook de basisvaardigheden die je nodig hebt om te programmeren.

  Doelgroep

  Deze cursus is bedoeld voor mensen met geen of weinig programmeerervaring die willen leren omgaan met Javascript. Mensen met programmeerervaring maar geen Javascript ervaring kunnen deze cursus gebruiken om Javascript te leren, maar zullen waarschijnlijk enkele van de toelichtingen onnodig vinden.

  Inhoudsopgave

  1. Introductie
  2. DOM and Syntax
  3. Variabelen en Functies
   1. Variabele Scope
   2. String manipulatie
  4. Conditionele statements
  5. Loops
   1. Arrays
  6. Klassen
  7. Debuggen en Errors afhandelen
   1. Externe Javascript files
   2. Tips en trucs

  Duur: 2 uur
  Vorm: video
  Taal: Engels

  Voorbeeld video:

  Introductie

  Cursusoverzicht

  Javascript 00:00:00
  Bonussen
  Javascript 40 minute video course 00:00:00

  Course Reviews

  N.A

  ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

  No Reviews found for this course.

  VOLG DEZE CURSUS
  • BETALEND
  • 1 jaar

  ONZE KRACHT

  24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

  ONZE MISSIE

  Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

  ONS DOEL

  Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

  top
  © Copyright 2020 YLSA - Business school for Life