Your Life Support Academy

Hoe voorkom ik uitstelgedrag?

Je bent een stap dichterbij om dingen gedaan te krijgen in de helft van de tijd … … studies tonen …

0 INGESCHREVEN STUDENTEN

  Je bent een stap dichterbij om dingen gedaan te krijgen in de helft van de tijd …

  … studies tonen aan dat degenen die ZIEN, HOREN en VOELEN in staat zijn om  informatie  10 keer sneller te absorberen dan diegene die ervoor kiezen om  alleen te lezen!

  Uitstelgedrag is iets waar we allemaal op een of ander moment mee te maken hebben. We  merken dat er een  project is waar we niet mee willen beginnen, of dat we misschien het gevoel hebben dat we de tijd hebben om het later te doen. Natuurlijk haalt de tijd ons vroeger of later in, en moeten we ineens alle zeilen bijzetten om alles voor elkaar te krijgen.

  Dit is tijdelijk voor de meeste mensen, iets wat ze af en toe doen en het is geen gewoonte. Aan de andere kant zullen mensen met structureel uitstelgedrag deze kwesties vaak tegenkomen telkens als ze iets te doen hebben.

  Deze cursus zal enige tijd kosten om te kijken naar de video’s. Wat is precies een uitsteller is en te zoeken naar enkele van de belangrijkste aanwijzingen  als het gaat om te bepalen of jij of iemand in je omgeving als een uitsteller wordt beschouwd.

  De cursus zal enkele dingen bespreken, zoals het vermijden van lastige taken, het maken van excuses of gewoon opgeven, omdat we vinden dat we de uitdaging niet aankunnen. Dit zijn allemaal dingen die ervoor zorgen dat de “uitsteller” zijn of haar werk voor zich uitschuift, in plaats van te proberen om het af te werken.

  Je kunt je leven voor altijd veranderen en succes ontdekken door uitstel te overwinnen! Uitstelgedrag is waarschijnlijk de nummer één oorzaak van mislukkingen in het leven en in het bedrijfsleven! Uitstelgedrag treft nu al meer dan 20% van de bevolking en groeit nog steeds binnen de normen van onze samenleving.

  Daarom zijn het degenen die volgens plannen handelen zonder onnodige vertraging die drastisch meer bereiken dan degenen die dat niet doen. Het overwinnen van uitstelgedrag is een behoorlijke uitdaging voor degenen die vaak haperen, maar met de juiste kennis en de juiste motivatie kan het worden verslagen. Hoe meer men leert en oefent , hoe gemakkelijker het wordt om nieuwe patronen en nieuwe gewoonten te ontwikkelen die uitstelgedrag uitbannen. Wanneer dit gebeurt, is dit het eerste succes dat door vele anderen wordt gevolgd, met het vermogen om iemands leven te veranderen in een leven van overwinning en prestatie. Dat is waarom we hopen dat je ons E-book leest en vandaag begint je leven te veranderen. Uitstelgedrag Uitbannen is veel meer dan alleen een algemeen boek over uitstelgedrag, omdat het echte praktische stappen biedt die je kunt nemen om het uitstelgedrag dat jouw succes op alle gebieden belemmert, echt te overwinnen. Het zal je door “hands-on” activiteiten leiden die je niet alleen zullen motiveren om onmiddellijk te handelen, maar ook je eigen denkproces gaan veranderen. Het stelt je in staat om van de uitsteller naar pro-actief persoon die handelt wanneer dat nodig is, in plaats van het uit te stellen voor nog een dag.

  Met Uitstelgedrag Uitbannen krijg  je de volgende informatie zodat je voor eens en altijd kunt worden bevrijd van uitstelgedrag:

  • Dingen die je uit de koers kunnen helpen en tot uitstel kunnen leiden
  • Je beloften anders bekijken
  • Wanhoop wegnemen en een belofte grijpen
  • Obstakels overwinnen die uitstel veroorzaken
  • Drie krachtige productiviteitsacties die uitstel elimineren Productiviteitsacties effectief gebruiken
  • De top vijf strategieën voor succes om uitstelgedrag te verslaan
  • Focussen op het uitstellen van je uitstelgedrag
  • En veel veel meer …

  Trainingoverzicht

  Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 1 introductie
  Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 2 de wetenschap achter uitstelgedrag
  Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 3 hoe uitstelgedrag je leven kan verpesten
  Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 4 organiseer je tijd, organiseer je leven
  Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 5 Hoe gaan succesvolle mensen om met uitstelgedrag
  Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 6 Goed vs slecht uitstelgedrag
  Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 7 Wees niet bang om nee te zeggen
  Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 8 conclusie
  E-boek
  Uitstelgedrag Uitbannen – E-boek
  Bonussen
  Hoe krijg ik een weerbare geest? Video
  Hoe krijg ik een weerbare geest? E-book
  The Astonishing Power of Positive Thinking – Video’s
  The Astonishing Power of Positive Thinking – E-Book

  Trainingbeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen gevonden voor deze Training.

  BESTEL DEZE TRAINING
  •  39,95
  • 12 maanden

  ONZE KRACHT

  24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!
   

  MEER INFORMATIE?    085 – 1301 498

  ONZE MISSIE

  Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>
   
   

  STEL HIER JE VRAGEN  

  ONS DOEL

  LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
  Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

  MAILEN KAN OOK    info@ylsa.nl

  © Copyright 2017 Your Life Support Academy
  Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer