Hoe voorkom ik uitstelgedrag?

1 STUDENTS ENROLLED

Je bent een stap dichterbij om dingen gedaan te krijgen in de helft van de tijd …

… studies tonen aan dat degenen die ZIEN, HOREN en VOELEN in staat zijn om  informatie  10 keer sneller te absorberen dan diegene die ervoor kiezen om  alleen te lezen!

Uitstelgedrag is iets waar we allemaal op een of ander moment mee te maken hebben. We  merken dat er een  project is waar we niet mee willen beginnen, of dat we misschien het gevoel hebben dat we de tijd hebben om het later te doen. Natuurlijk haalt de tijd ons vroeger of later in, en moeten we ineens alle zeilen bijzetten om alles voor elkaar te krijgen.

Dit is tijdelijk voor de meeste mensen, iets wat ze af en toe doen en het is geen gewoonte. Aan de andere kant zullen mensen met structureel uitstelgedrag deze kwesties vaak tegenkomen telkens als ze iets te doen hebben.

Deze cursus zal enige tijd kosten om te kijken naar de video’s. Wat is precies een uitsteller is en te zoeken naar enkele van de belangrijkste aanwijzingen  als het gaat om te bepalen of jij of iemand in je omgeving als een uitsteller wordt beschouwd.

De cursus zal enkele dingen bespreken, zoals het vermijden van lastige taken, het maken van excuses of gewoon opgeven, omdat we vinden dat we de uitdaging niet aankunnen. Dit zijn allemaal dingen die ervoor zorgen dat de “uitsteller” zijn of haar werk voor zich uitschuift, in plaats van te proberen om het af te werken.

Je kunt je leven voor altijd veranderen en succes ontdekken door uitstel te overwinnen! Uitstelgedrag is waarschijnlijk de nummer één oorzaak van mislukkingen in het leven en in het bedrijfsleven! Uitstelgedrag treft nu al meer dan 20% van de bevolking en groeit nog steeds binnen de normen van onze samenleving.

Daarom zijn het degenen die volgens plannen handelen zonder onnodige vertraging die drastisch meer bereiken dan degenen die dat niet doen. Het overwinnen van uitstelgedrag is een behoorlijke uitdaging voor degenen die vaak haperen, maar met de juiste kennis en de juiste motivatie kan het worden verslagen. Hoe meer men leert en oefent , hoe gemakkelijker het wordt om nieuwe patronen en nieuwe gewoonten te ontwikkelen die uitstelgedrag uitbannen. Wanneer dit gebeurt, is dit het eerste succes dat door vele anderen wordt gevolgd, met het vermogen om iemands leven te veranderen in een leven van overwinning en prestatie. Dat is waarom we hopen dat je ons E-book leest en vandaag begint je leven te veranderen. Uitstelgedrag Uitbannen is veel meer dan alleen een algemeen boek over uitstelgedrag, omdat het echte praktische stappen biedt die je kunt nemen om het uitstelgedrag dat jouw succes op alle gebieden belemmert, echt te overwinnen. Het zal je door “hands-on” activiteiten leiden die je niet alleen zullen motiveren om onmiddellijk te handelen, maar ook je eigen denkproces gaan veranderen. Het stelt je in staat om van de uitsteller naar pro-actief persoon die handelt wanneer dat nodig is, in plaats van het uit te stellen voor nog een dag.

Met Uitstelgedrag Uitbannen krijg  je de volgende informatie zodat je voor eens en altijd kunt worden bevrijd van uitstelgedrag:

 • Dingen die je uit de koers kunnen helpen en tot uitstel kunnen leiden
 • Je beloften anders bekijken
 • Wanhoop wegnemen en een belofte grijpen
 • Obstakels overwinnen die uitstel veroorzaken
 • Drie krachtige productiviteitsacties die uitstel elimineren Productiviteitsacties effectief gebruiken
 • De top vijf strategieën voor succes om uitstelgedrag te verslaan
 • Focussen op het uitstellen van je uitstelgedrag
 • En veel veel meer …

Cursusoverzicht

Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 1 introductie 00:00:00
Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 2 de wetenschap achter uitstelgedrag 00:00:00
Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 3 hoe uitstelgedrag je leven kan verpesten 00:00:00
Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 4 organiseer je tijd, organiseer je leven 00:00:00
Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 5 Hoe gaan succesvolle mensen om met uitstelgedrag 00:00:00
Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 6 Goed vs slecht uitstelgedrag 00:00:00
Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 7 Wees niet bang om nee te zeggen 00:00:00
Hoe voorkom ik uitstelgedrag? deel 8 conclusie 00:00:00
E-boek
Uitstelgedrag Uitbannen – E-boek 00:00:00
Bonussen
Hoe krijg ik een weerbare geest? Video 00:00:00
Hoe krijg ik een weerbare geest? E-book 00:00:00
The Astonishing Power of Positive Thinking – Video’s 00:00:00
The Astonishing Power of Positive Thinking – E-Book 00:00:00

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

VOLG DEZE CURSUS
 •  39,95 incl. BTW
 • 1 jaar

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

top
© Copyright 2020 YLSA - Business school for Life