Hoe leer ik meer van mezelf te houden

53 STUDENTS ENROLLED

  Er is niets belangrijker dan zelfliefde. Het maakt niet alleen je eigen leven leuker, maar ook dat van de mensen om je heen. Als je écht van jezelf houdt en jezelf kunt accepteren zoals je bent, zul je in staat zijn om je dromen waar te maken. Maar wat is zelfliefde? En hoe ontwikkel je het? Dat leer je allemaal in deze videocursus!

  Deze cursus is voor mensen die niet zo goed weten of ze wel echt gelukkig zijn met wat ze doen en waar ze staan in hun leven. Je durft misschien niet helemaal jezelf te zijn, je durft niet te vechten voor die droombaan en je durft jezelf niet te laten horen. Deze zaken worden allemaal besproken in de cursus “Hoe leer ik van mezelf te houden?”, want je bent namelijk niet de enige die dit gevoel heeft. Als je leert om van jezelf te houden, dan zul je merken dat je een sterker en zelfverzekerder individu zult worden.

  In deze tiendelige videocursus leer je technieken om je zelfvertrouwen te vergroten, hoe je zelfliefde kunt ontwikkelen en wat de geheimen zijn van een zelfverzekerd individu. Je leert waarom het zo belangrijk is om écht zelfverzekerd te zijn in plaats van zelfverzekerd over te komen.

  Vind je het tijd om iets te veranderen in je leven maar weet je niet hoe? Dan is deze cursus zeker iets voor jou! Door van jezelf te gaan houden, zul je je sterk genoeg voelen om te vechten voor wat je wilt en je dromen achterna gaan.

  Cursusoverzicht

  Cursus met ondertiteling
  Hoe leer ik meer van mezelf te houden 00:00:00
  Cursus zonder ondertiteling
  The Self-Love Handbook 00:00:00
  Bonus
  Geheimen voor meer zelfvertrouwen (Self Confidence Secrets) 02:00:00
  Examen
  Hoe leer ik van mezelf te houden Unlimited

  Course Reviews

  N.A

  ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

  No Reviews found for this course.

  VOLG DEZE CURSUS
  •  39,95 incl. BTW
  • 1 jaar
  • Cursus Certificaat

  ONZE KRACHT

  24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

  ONZE MISSIE

  Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

  ONS DOEL

  Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

  top
  © Copyright 2020 YLSA - Business school for Life