Hoe krijg ik macht over mijn leven?

1 STUDENTS ENROLLED

Heb je ooit het gevoel gehad dat je meer zou kunnen zijn? 

Velen van ons kijken naar andere mensen in ons leven en in de media en voelen dat ze op de een of andere manier ‘beter’ in het leven zijn dan wij.

Misschien zien ze er altijd onberispelijk uit. Misschien zijn ze ongelooflijk rijk. Misschien hebben ze een aantrekkelijke vrouw. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze een hoge functie hebben en verbazingwekkende verhalen vertellen met een ongelooflijk charisma en charme. Ondertussen worstelen we om ‘s ochtends uit bed te komen en ons te scheren voordat we naar het werk gaan!

Hoe kun je veranderen? Welnu, deze cursus is hier om je te vertellen dat de eerste stap waarschijnlijk niet is wat je denkt dat het is. De kans is groot dat je tot nu toe de verkeerde stappen hebt gezet! Waarom? Omdat je waarschijnlijk niet precies weet wat het betekent om de beste versie van jezelf te zijn. Wat betekent het om je ware potentieel te zijn? Hoe word je succesvol?

Ontdek je levensdoel, ontgrendel je volledige potentieel en boost je succes!

Is jouw leven alles wat je altijd al hebt gewild? Ben jij de persoon die je wilt zijn? Ben je waar je dacht dat je zou zijn in je carrière en in je relaties? Als je op de meeste mensen lijkt, dan is het antwoord op deze vragen een volmondig nee. Zelfs degenen onder ons die over het algemeen gelukkig zijn, zullen vaak merken dat onze levens nooit helemaal zijn uitgewerkt zoals we dachten dat ze zouden doen, of dat we niet zo succesvol zijn als sommige van onze vrienden. Velen van ons lijken te worstelen met eenvoudige dingen in het leven, of dat ‘s morgens vroeg uit bed komen is met voldoende energie om productief te zijn, of het nu gaat om het onderhouden van onze relaties, of dat het dat doelbewustzijn vindt.

Velen van ons hebben af ​​en toe een kruipend gevoel van twijfel, waardoor we ons afvragen of we echt op de goede weg zijn. Misschien is het leven gewoon ‘oke’ maar je hebt niet het gevoel dat het echt overal naartoe gaat. Misschien heb je niet het gevoel dat je een ‘doel’ als zodanig hebt.

Cursusoverzicht

Hoe krijg ik de macht over mijn eigen leven? 00:00:00
De Macht over je Eigen Leven E-book 00:00:00
Bonussen
Power of Focus 00:00:00
Power Of Focus E-book 00:00:00
The Empowered Life 00:00:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

VOLG DEZE CURSUS
  •  39,95 incl. BTW
  • 1 jaar

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

top
© Copyright 2020 YLSA - Business school for Life