Facebook Hacks and tricks

Je kunt van deze cursus alle of een deel van de technieken gebruiken om te beginnen met het krijgen van rendement. Bepaal een strategie, voer het uit, begin met het krijgen resultaten en leer nieuwe vaardigheden.

2 STUDENTS ENROLLED

Module 1: High Quality Facebook Marketing Guide
Facebook marketing ebook is een uniek en volledig bijgewerkt 70 + pagina’s tellende opleidingsgids. Het is up-to-date, informatief en bevat de meest nuttige, “cutting edge” informatie. Alsmede voorbeelden en resultaten op het gebied van Facebook marketing in de praktijk. De PDF gids staat vol met foto’s en voorbeelden om je te helpen het onderwerp sneller onder de knie te krijgen.

Wat is inbegrepen?

De nieuwste en meest up-to-date informatie over Facebook marketing met onderwerpen als brug marketing, donkere post, re-targeting etc.
100% PLR zal worden gegeven in tekst, PDF en Word-formaat, zodat je het kunt bewerken zoals jij dat wilt.
Professioneel en prachtig opgemaakt met veel afbeeldingen.
Je zult waarschijnlijk onmiddellijk resultaten zien nadat je zelf bent begonnen met het implementeren van de informatie.

Hier is een voorproefje van wat er in de
Facebook Marketing Training Guide …

Zoals je kunt zien, de training gids is een high-end rapport vol met nuttige aanwijzingen, uitstekend advies en up-to-date information. Als je dit toepast op het juiste publiek, zullen ze niet alleen kopen maar ook zeer tevreden zijn en dus een geweldige bron zijn voor online succes …

Module 2: Cheat Sheet

De cheat sheet is een uitstekend hulpmiddel voor je klanten. Het is eenvoudig en effectief en deelt elk aspect van de opleiding voor hen in gemakkelijk uitvoerbare stappen. Dit zal hen in staat stellen om zich het proces snel eigen te maken en er dus voor zorgen je klanten tevreden te houden.

Module 3: Mind Map

Deze Mind Map schetst alles wat je klanten zullen moeten leren tijdens de training.
Het laat alle te doorlopen stappen zien en maakt het makkelijk om elk onderdeel goed te kunnen volgen

Deel 2 – video cursus (inbegrepen in dit pakket)

De snelste weg om een Facebook Marketing expert te worden met Magnetic Facebook Marketing Video Course …

Facebook is de nummer één op het gebied van social media en nummer twee meest bezochte website in de wereld. Facebook kan de belangrijkste troef zijn voor marketeers mits toegepast op de juiste manier.

Je kunt van deze cursus alle of een deel van de technieken gebruiken om te beginnen met het krijgen van de rendement. Bepaal een strategie, voer het uit, begin met het krijgen resultaten en leer nieuwe vaardigheden.

Meer info: http://www.imnl.nl/shop/facebook-magnetic-hacks-and-tricks/

Cursusoverzicht

Facebook Magnetics videos 00:00:00
Facebook Magnetics Ebooks 00:00:00
Facebook webinar update 2016 00:00:00
Facebook Webinars 00:00:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

VOLG DEZE CURSUS
  •  39,95 incl. BTW
  • 1 jaar

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

top
© Copyright 2020 YLSA - Business school for Life