De vrijheid van Online Business

47 STUDENTS ENROLLED

  Je hoort tegenwoordig allemaal succesverhalen over mensen die stoppen met hun baan en hun eigen online bedrijf opzetten. Niemand vertelt ze wat ze moeten doen, ze bepalen hun eigen werktijden en ze zijn verantwoordelijk voor hun eigen succes.

  Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Zit je bomvol creatieve ideeën, maar heb je de stap nog niet durven te zetten? Dan gaat deze cursus je helpen!

   

  Begin ook jouw eigen online bedrijf met behulp van de cursus!

  Het is nog nooit zo makkelijk en toegankelijk geweest om je eigen online bedrijf op te zetten. Door de komst van internet zijn de meeste belemmeringen voor ondernemerschap weggenomen, en als je het écht wilt, kun ook jij ondernemer worden van een online bedrijf. Je kunt zelfs al beginnen met het opstarten van je eigen bedrijf terwijl je nog een vaste baan hebt en slechts een uur of twee uur per dag aan je bedrijf investeert!

  Tijdens deze cursus worden verschillende onderwerpen besproken die je helpen om stapje voor stapje jouw succesvolle online bedrijf op te starten. Hoe kun je bijvoorbeeld gemotiveerd blijven als het niet meteen gaat zoals je had gehoopt? En wat kan een YouTube-kanaal doen om jouw bedrijf succesvol te laten worden? Wat zijn de voordelen van een online bedrijf tegenover een fysiek of mortelbedrijf?

  Met deze cursus kom je erachter hoe je een online bedrijf rond jouw passie en levensstijl kunt opbouwen. Wil jij ook bij al die succesverhalen horen die je om je heen hoort? Volg dan alle adviezen in deze cursus op en voor je het weet bepaal jij ook helemaal zelf waar, wanneer en hoe je werkt!

   

  Veel Bonustrainingen (video’s): Hoe krijg is alles voor elkaar, alles over coaching en online marketing.

   

  Cursusoverzicht

  De Vrijheid Van Een Online Business (Freedom Online Business) 02:00:00
  Zonder ondertiteling
  Freedom Online Business E-Book 00:00:00
  Freedom Online Business 02:00:00
  Bonus
  Online Marketing 00:00:00
  Coaching – videos 00:00:00
  Krijg Alles Voor Elkaar (Getting Things Done) 02:00:00
  Getting Things Done 02:00:00
  Getting Things Done E-Book 00:00:00

  Course Reviews

  N.A

  ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

  No Reviews found for this course.

  VOLG DEZE CURSUS
  • BETALEND
  • 1 jaar

  ONZE KRACHT

  24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

  ONZE MISSIE

  Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

  ONS DOEL

  Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

  top
  © Copyright 2020 YLSA - Business school for Life