Cursus Beleggen

41 STUDENTS ENROLLED
  Cursus Beleggen

  Bent u een succesvolle belegger?

  Iedereen belegt. Of het nu via uw pensioenfonds, een verzekering of zelf. Maar op eerste twee heeft u geen invloed. Het pensioenfonds kan ervoor kiezen u minder geld uit te keren. Daarop heeft u vrijwel geen invloed.

  Tegelijkertijd verlaat 90% van de particuliere beleggers de beurs in enkele jaren. Vaak zijn ze duizenden euro’s armer. Geld dat gebruikt kan worden voor het opbouwen van een mooi vermogen.

  Als u wilt beleggen. Om uw pensioen op te bouwen, om een appeltje voor de dorst op te bouwen, of om voor uw familie te zorgen in deze turbulente tijden.

  Het is niet meer dan logisch dat u geen geld wilt verliezen met uw beleggingen. Tegelijkertijd verdiend 20% van de beleggers 80% van het rendement.

  Maar niet getreurd. U kunt dit ook bereiken. Er is maar een kleine stap voor nodig. De keuze maken dit te doen. De cursus leren beleggen is een ideaal startpunt. Of het nu gaat over het vinden van mooie beleggingen, het beperken van verlies, het opbouwen van inkomsten om leuke dingen te doen of te stoppen met werken. Alles wat u moet weten om succesvol te (beginnen of zijn) met beleggen.

  Wat we behandelen:

  1. Waarom u moet beleggen,
  2. Beleggen in Goud, Zilver en andere grondstoffen,
  3. Beleggen om inkomsten te vergaren zodat u meer kunt beleggen,
  4. De belangrijkste beurzen om in te beleggen,
  5. Interessante GRATIS bronnen waar u geïnspireerd kunt worden tot nieuwe beleggingen,

  De vraag is alleen: wilt u geld verdienen met beleggen of niet? Ja, dan is het nu het moment om deze cursus te bestellen.

  Cursusoverzicht

  Beleggen 00:00:00
  Bitcoin Secrets 10 videos and ebook 00:00:00

  Course Reviews

  N.A

  ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

  No Reviews found for this course.

  VOLG DEZE CURSUS
  •  39,95 incl. BTW
  • 1 jaar

  ONZE KRACHT

  24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

  ONZE MISSIE

  Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

  ONS DOEL

  Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

  top
  © Copyright 2020 YLSA - Business school for Life