AVG voor u als consument!

2 STUDENTS ENROLLED

In deze basistraining Privacywetgeving AVG 2018 laten we u kennismaken met een aantal grote veranderingen die per 25 mei 2018 ingaan met betrekking tot de huidige privacywetgeving.

Wij verwachten dat wij met deze nieuwe training in een grote behoefte bij u als consument zullen voorzien.

De recente schandalen met misbruik van persoonlijke gegevens bij Facebook en het nog recentere schandaal met de medische gegevens van Barbie in een Haags ziekenhuis laten namelijk zien dat dit onderwerp actueler is dan ooit.

Basistraining Privacywetgeving AVG 2018

(AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Over de training:

Deze Basistraining Privacywetgeving AVG 2018 bestaat uit 3 delen.

In het eerste en algemene deel van deze training leren we u wat de nieuwe privacywetgeving voor u als consument betekent, dus “wat houdt de nieuwe privacywetgeving, deze AVG, deze Algemene Verordening Gegevensbescherming nu eigenlijk precies in”?

In dit algemene deel worden zeg maar als het ware de basisspelregels van de nieuwe privacywetgeving behandeld die vanaf 25 mei 2018 voor u als consument gelden.
Duur: 30 minuten

In het tweede en meer specifieke deel komt aan bod wat deze nieuwe privacywetgeving voor u in uw dagelijks leven nu echt betekent.
Duur: 19 minuten

En in het derde deel komt uitgebreid aan de orde wat u zelf kunt doen om uw eigen privacy en die van anderen zo goed mogelijk te beschermen.
Duur: 12 minuten

Kortom, u zult zien dat deze basistraining privacywetgeving steeds concreter wordt in zijn uitwerking van de nieuwe privacyspelregels.

Cursusoverzicht

Video's
AVG Consument deel 1 00:00:00
AVG proeftoets deel 1 00:00:00
AVG Consument deel 2 00:00:00
AVG proeftoets deel 2 00:00:00
AVG Consument deel 3 00:00:00
AVG proeftoets deel 3 00:00:00
Bonus
Internetveiligheid 00:00:00
Examen
Examen AVG Privacywetgeving Consument 00:00:00
e-Book
AVG Privacywetgeving e-Book 00:00:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

VOLG DEZE CURSUS
  •  39,95
  • 1 jaar

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

top
© Copyright 2020 YLSA - Business school for Life