Adobe After Effects

15 STUDENTS ENROLLED

Cursus Adobe After Effects

 

Wat kan ik allemaal met After Effects?

Leer in deze introductietraining Adobe After Effects efficiënt animaties en effecten te ontwerpen voor film, video, DVD, multimedia en Internet. Adobe After Effects is de standaard voor professionele Motion Graphics, visuele effecten en compositing en wordt ingezet bij de creatie van videoclips, televisie- en bioscoopreclame, productpresentaties en special effects bij video- en filmproducties.

Video- en filmmontage software als Premiere Pro, maar ook Final Cut Pro en Avid maken (direct of indirect) gebruik van plug-ins uit After Effects.

Zoals de naam al aangeeft, After Effects gaat door waar video- en filmmontage ophoud. Deze 2-daagse gevorderde training is bedoeld voor hen die al met After Effects werken, maar er meer uit willen halen.

Doelgroep: hobbyisten en ondernemers die zelf (promotie)films maken voor hun online marketingstrategie.

After Effects 01 – Compositions

In deze video leert u hoe u een video instelt naar wens, u leert hierbij hoe u presets gebruikt en hoe u de lengte/breedte zelf kunt aanpassen.

After Effects 02 – Tools

In deze video wordt uitgelegd hoe u de basis gereedschappen van After Effects kunt gebruiken.

After Effects 03 – Tekst

In deze video leert u hoe u hoe u teksten kunt plaatsen, aanpassen en positioneren.

After Effects 04 – Shapes Animeren & Keyframes Begrijpen

Na het zien van deze video bent u geïnformeerd over het animeren van vormen en zou u meer te weten zijn gekomen van keyframes, zo leert u bijvoorbeeld hoe u de snelheid van de keyframes aanpast.

After Effects 05 – Tekst En Andere Objecten Animeren

De video legt u uit hoe u tekst kunt animeren, het zal u ook informeren over andere objecten die in mogelijk in beweging wilt brengen.

After Effects 06 – Beeld Stabiliseren

U kunt na het kijken van deze video aan de slag met het stabiliseren van een materiaal dat u bijvoorbeeld voor uw vakantie heeft opgenomen.

After Effects 07 – 3D Motion Tracking

U zal in deze leren hoe u uw effecten kunt pre-composen, en hoe u 3D tracking kan toepassen op uw materiaal. 3D Tracking kan goed van pas komen om titels en teksten mooi te verwerken in uw video’s

After Effects 08 – Colour Grading

Kleur is een belangerijke factor in video editing, in deze video leert u de basis technieken kennen voor het mixen van kleuren, ook wel benoemd met de term “Colour Grading”.

After Effects 09 – Masks

In deze video leert u hoe u gebruik kunt maken van Masks, masks (maskers) worden gebruikt voor het uitknippen of bijsnijden van materiaal.

After Effects 10 – Renderen En Export Settings

Er wordt in deze video uitgelegd hoe u uw video kunt opslaan als video bestand, en daardoor uw product op elk moment terug kunt kijken.

Cursusoverzicht

** Hoofdtraining **
After Effects 01 – Compositions 00:00:00
After Effects 02 – Tools 00:00:00
After Effects 03 – Tekst 00:00:00
After Effects 04 – Shapes Animeren & Keyframes Begrijpen 00:00:00
After Effects 05 – Tekst En Andere Objecten Animeren 00:00:00
After Effects 06 – Beeld Stabiliseren 00:00:00
After Effects 07 – 3D Motion Tracking 00:00:00
After Effects 08 – Colour Grading 00:00:00
After Effects 09 – Masks 00:00:00
After Effects 10 – Renderen En Export Settings 00:00:00
** Bonusmateriaal **
After Effect – The Best Of Social Media 00:00:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

VOLG DEZE CURSUS
  •  39,95 incl. BTW
  • 1 jaar

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

top
© Copyright 2020 YLSA - Business school for Life