Hoe leer ik mezelf volledig te detoxen?

47 STUDENTS ENROLLED

  Tegenwoordig hebben we allemaal ontzettend veel aan ons hoofd. Daarom is het zeker net zo belangrijk om niet alleen af en toe een lichamelijke, maar ook een mentale detox te doen! Je kunt per slot van rekening niet lichamelijk gezond zijn als je mentaal niet lekker in je vel zit. In deze cursus leer je hoe je om moet gaan met spirituele en mentale vervuiling en hoe je jezelf kunt detoxen.

  Vaak wordt onderschat hoe belangrijk het is om onze mentale klachten serieus te nemen. Je kunt lichamelijk nog zo fit en gezond zijn, maar als je dag in dag uit het gevoel hebt dat je niets betekent, dat je geen doel hebt in je leven of dat je er alleen voorstaat, dan ben je niet gezond. In deze cursus leer je stapje voor stapje hoe je erachter kunt komen hoe je van deze emotionele ballast afkomt. Je gaat kijken wat voor maatregelen je meteen kunt toepassen in je leven en hoe je dit verder toe kunt passen in de toekomst. Je leert hoe je weer de volledige controle krijgt over je eigen leven.

  Daarnaast wordt in de cursus besproken hoe je een lichamelijk detox ook kunt toepassen om ook mentaal te ontgiften. Ooit gehoord van de Daniel Fast? Enig idee hoe sapvasten in zijn werk gaat en hoe dit je mentaal sterker kan maken? Dat leer je allemaal in deze cursus!

  Heb jij het gevoel dat je mentaal afgesloten bent? Dat je geen doel hebt in het leven? Dat je meer uit het leven zou kunnen halen? Dan is het misschien wel hoog tijd voor een mentale detox!

   

   

  Cursusoverzicht

  Cursus met ondertiteling
  Hoe leer ik mezelf volledig te detoxen? 00:00:00
  Cursus zonder ondertiteling
  Detox Yourself 00:00:00
  Bonus
  Hoe leer ik meer van mezelf te houden 00:00:00

  Course Reviews

  N.A

  ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

  No Reviews found for this course.

  VOLG DEZE CURSUS
  •  39,95 incl. BTW
  • 1 jaar

  ONZE KRACHT

  24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

  ONZE MISSIE

  Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

  ONS DOEL

  Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

  top
  © Copyright 2020 YLSA - Business school for Life