Hoe krijg ik een beter EQ?

In deze cursus leer je met wat voor oefeningen jij je emotionele intelligentie kunt vergroten!

93 STUDENTS ENROLLED

  EQ, oftewel emotionele intelligentie, zegt heel veel mensen niet meteen iets. Het is het vermogen om in contact te kunnen komen met je emoties en de emoties van anderen te kunnen herkennen en hierop kunnen reageren.

  Mensen met een hoge emotionele intelligentie kunnen beter communiceren en beter omgaan met stress, twee belangrijke vaardigheden die goed van pas komen op de werkvloer.

  In deze cursus leer je dan ook hoe je je EQ kunt ontwikkelen om zo een beter leider op het werk te worden!

  In deze videocursus komt alles aan bod wat je moet weten over emotionele intelligentie: wat het is, hoe je het ontwikkelt en hoe je je EQ kunt gebruiken om succesvol te worden.

  De technieken die je tijdens deze cursus leert kun je niet alleen op je werk toepassen, maar ook in je persoonlijke leven.

  Het mooie aan emotionele intelligentie is dat je het je hele leven lang kunt blijven ontwikkelen. Emotioneel intelligente vaardigheden zijn geen aangeboren vaardigheden die je meekrijgt van je ouders, maar aangeleerde vaardigheden. Ze zijn dus te verbeteren! Oefening baart kunst, en in deze cursus leer je met wat voor oefeningen jij je EQ kunt vergroten!

  Cursusoverzicht

  Cursus met ondertiteling
  Hoe krijg ik een beter EQ? 00:00:00
  Cursus zonder ondertiteling
  How to develop emotional intelligence? 00:00:00
  Bonus
  Geheimen voor meer zelfvertrouwen (Self Confidence Secrets) 02:00:00

  Course Reviews

  N.A

  ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

  No Reviews found for this course.

  VOLG DEZE CURSUS
  •  39,95 incl. BTW
  • 1 jaar

  ONZE KRACHT

  24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

  ONZE MISSIE

  Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

  ONS DOEL

  Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

  top
  © Copyright 2020 YLSA - Business school for Life