Geheimen van Google Image Search

1 STUDENTS ENROLLED

We gebruiken het allemaal: Google Image Search. Zoeken naar afbeeldingen van en voor van alles en nog wat. Het lijkt daarom ook vanzelfsprekend, maar als ondernemer is het heel belangrijk dat de afbeeldingen die jij op internet plaatst, ook zo hoog mogelijk op Google Image Search verschijnen zodat er meer mensen op doorklikken. Maar hoe doe je dat?

De kracht van Google Image Search

Dat leer je allemaal in de videocursus De Geheimen van Google Image Search! Als je namelijk niet goed nadenkt over de afbeeldingen die je op internet plaatst, mis je een grote kans. Je moet weten welke trefwoorden je moet gebruiken en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw afbeeldingen zo hoog mogelijk komen te staan in de zoekopdrachten op Google Image Search.

google-afbeeldingen

Een klein aantal aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. In deze videocursus ga je stap voor stap kijken hoe je dit moet doen. In de video volg je een checklist van zeven stappen waarbij elke stap helder en met behulp van duidelijke voorbeelden wordt uitgelegd.

Ook voor digibeten

Hiervoor hoef je echt geen ict’er te zijn of heel veel verstand te hebben van computers. Het is helemaal geen probleem als je nog nooit van een alt-tag hebt gehoord of niet weet wat afbeeldingsconversie betekent, dit wordt allemaal heel duidelijk uitgelegd. En lukt het de eerste poging niet? Dan kun je de video’s natuurlijk altijd nog een keertje rustig doornemen!

Je leert eerst hoe je het zelf handmatig kunt doen, en in de laatste video wordt uitgelegd hoe je dit proces kunt automatiseren. Aan het einde van deze cursus weet je dus precies wat je moet doen voordat je een afbeelding op internet zet om ervoor te zorgen dat deze zo hoog mogelijk verschijnt op Google Image Search!

Cursusoverzicht

De Geheimen Van Google Image Search (Image Search Secrets) 00:00:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

VOLG DEZE CURSUS
  •  39,95 incl. BTW
  • 1 jaar

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

top
© Copyright 2020 YLSA - Business school for Life