Contact

CONTACTFORMULIER

Onze slogan met een glimlach:

YLSA wil de "Action-changer" zijn die voor beroering en reuring binnen de onderwijswereld en de wereld van persoonlijke ontwikkeling zorgt.

Dat is precies wat wij willen bereiken: kwalitatief goed onderwijs, voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.

Hier kun je al je vragen en opmerkingen m.b.t. ons opleidingsprogramma kwijt. Ons streven is om al je vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Onderwijsinstellingen, gemeenten, zorginstellingen en bedrijven kunnen contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak en het uitwerken van een offerte op maat.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Your Life Support Academy
 info@ylsa.nl

KvK-nummer: 69932115
BTW-identificatienummer: NL 858069829B01
Algemene voorwaarden

Business School of Life

Ylsa helpt je verder

There is one way out – continuous improvement

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

 

top
© Copyright 2020 Your Life Support Academy Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer