Coaching

Coaching

Onze coaches

Je kunt jezelf ook door iemand van YLSA laten coachen gedurende een bepaalde periode.

YLSA werkt bewust alleen met coaches die hun sporen in het bedrijfsleven zelf al ruimschoots hebben verdiend en denk daarbij o.a.aan directieleden van beursgenoteerde ondernemingen en directieleden vanuit het groot MKB.

Wij geloven sterk in de kracht van het copy and paste mechanisme en dat houdt gewoon in dat je zelf al beter in een vak kunt worden en je zelf ook gelukkiger kunt worden door simpelweg het gedrag te kopieren dat daar bij hoort.

Inhoud coachingstraject

In elk coachingstraject komen de volgende 7 onderdelen aan de orde:

1) je voeding
2) je beweging
3) je nachtrust
4) je levensstijl en je levenshouding, oftewel je "mental attitude"
5) je communicatie en je presentatie
6) je relaties
7) je werk en je gewenste zakelijke doelen als ook je gewenste prive-doelen

De ervaring leert dat je door dit strakke regime van coaching ook daadwerkelijk snel concrete resultaten zult weten te behalen.

 

Een coachingstraject wordt altijd gekoppeld aan een gekozen leerlijn

Incidentele coaching

1 uur coaching Euro 75 incl. BTW voor onze studenten. Je gaat te allen tijde naar huis met een plan van aanpak voor de komende 3 maanden.

Coaching voor een kwartaal

De student wordt 3 x gecoached; elke maand een sessie van 1 ½ uur. Elke coachingssessie krijg je een plan van aanpak voor de komende maand mee naar huis met betrekking tot de gemaakte afspraken.

Prijs € 225,00 incl. BTW           Direct bestellen in   

Coaching voor een half jaar

De student wordt 6 x gecoached; elke maand een sessie van 1 ½ uur. Elke coachingssessie een plan van aanpak voor de komende maand mee naar huis met betrekking tot de gemaakte afspraken.

Prijs € 425,00 incl. BTW           Direct bestellen in   

Coaching voor een jaar

De student wordt 12 x gecoached; elke maand een sessie van 1 ½ uur. Elke coachingssessie krijge je een plan van aanpak voor de komende maand mee naar huis met betrekking tot de gemaakte afspraken.

Prijs € 800,00 incl. BTW           Direct bestellen in   

 

Voor overige begeleidingstrajecten van groepen en meerdere personen verwijzen wij naar de module trainingen. In deze module worden nog een 7-tal begeleidingstrajecten benoemd.

Op verzoek is het mogelijk dat de coach naar de coachee toe komt. In dergelijke situaties wordt er door YLSA wel Euro 0,55 incl. BTW per kilometer voor reiskosten berekend.

Business School of Life

Ylsa helpt je verder

There is one way out – continuous improvement

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

 

top
© Copyright 2020 Your Life Support Academy Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer