Coaching

Onze coaches

Je kunt jezelf ook door iemand van YLSA laten coachen gedurende een bepaalde periode.

YLSA werkt bewust alleen met ervaren coaches die ook hun sporen in het bedrijfsleven zelf al hebben verdiend. Denk daarbij aan directieleden van beursgenoteerde ondernemingen en het groot MKB.

Wij geloven sterk in de kracht van het copy and paste mechanisme en dat houdt gewoon in dat je zelf al beter in een vak kunt worden en je zelf ook gelukkiger kunt worden door simpelweg het gedrag te kopieren dat daar bij hoort.

Inhoud coachingstraject

In elk coachingstraject komen de volgende 7 onderdelen aan de orde:

1) je voeding
2) je beweging
3) je nachtrust
4) je levensstijl en je levenshouding, oftewel je "mental attitude"
5) je communicatie en je presentatie
6) je relaties
7) je werk en je gewenste zakelijke doelen als ook je gewenste privé-doelen

De ervaring leert dat je op deze manier snel concrete resultaten behaalt.

 

YLSA Business - Trainingen

1. Onderwijsbegeleiding

Wij leveren ondersteuningstrainingen aan docenten om zowel zelf succesvol met de online trainingen om te kunnen gaan als ook in het kader van overdracht aan de leerlingen.

2. Leer- en werktrajecten

Wij leveren ervaren begeleiders en opleiders in het kader van leer- en werktrajecten voor gemeentes als ook inzicht in de inzetbaarheid van studenten aan de hand een uitgebreid assessment.

3. Arbeidscoaches

Wij trainen arbeidscoaches en begeleiders van de gemeente in het kader van de Participatiewet

4. Cultuurtajecten

Wij verzorgen trainingen in het kader van een gewenste gedrags- en/of cultuurverandering binnen een organisatie, bedrijf, school of gemeente. 

5. Maatwerktrajecten

Op verzoek kunnen wij ook maatwerktrainingen verzorgen met betrekking tot elk vakgebied op deze website. Onder maatwerk vallen bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkelingstrajecten ten behoeve van leerlingen van scholen, medewerkers van bedrijven en het trainen van trainees.

Neem gerust contact op met onze opleidingsmanager Paul Heinerman:

Vul hier het contactfomulier in

of stuur een email naar paul@ylsa.nl

of bel naar 06 - 26 386 503

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar op je laptop, tablet en smartphone. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>

ONS DOEL

Ons doel is om permanent leren voor iedereen mogelijk te maken, zodat je jezelf in elke levensfase kunt blijven door ontwikkelen. Het versterken van je persoonlijke ontwikkeling, je vitaliteit en je gezondheid komen op een goede manier aan de orde.

top
© Copyright 2020 YLSA - Business school for Life