Your Life Support Academy

Microsoft trainingen

Microsoft Online Migratie trainingen

 

 

 

De online migratie trainingen zijn zo opgezet dat ze via animaties en presentatie snel en helder de belangrijkste (nieuwe) onderwerpen van de programma's aanleren.

Voor het samenstellen van de online migratie trainingen worden vooral die onderwerpen behandeld waar eindgebruikers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden tegen aan lopen. En bovenal kijken wij naar de mogelijkheden die de programma's te bieden hebben zodat iedereen slimmer en sneller leert werken. Alle online trainingen zijn opgebouwd uit modules die maximaal 30 minuten duren. MS Office 365 (Word, Outlook, Excel, Powerpoint) duurt bijvoorbeeld 70 minuten. Je kunt elk onderwerp kiezen dat je wilt of nodig hebt, je hoeft niet alles te doorlopen.

Kenmerken

 Kennisniveau: Redelijk
Trainingsvorm: Presentatie/animatie met Voice Over
Duur training circa 15-30 minuten per module
Toegang: via Trainingsportal / email / SCORM
 Platform: Internet Explorer, EDGE, FireFox & Google Chrome

Maak hier onder jouw keuze voor meer informatie en diverse demo's. Veel succes!

ONZE KRACHT

24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Elke opleiding volgen in je eigen tempo en op elke plaats. Veel van onze opleidingen kun je afsluiten met een certificaat en wij werken met zeer goed betaalbare jaarabonnementen!
 

MEER INFORMATIE?    085 – 1301 498

ONZE MISSIE

Het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs die een leven lang leren ondersteunt. Voor iedereen bereikbaar en voor een betaalbare prijs.  Lees verder>>
 
 

STEL HIER JE VRAGEN  

ONS DOEL

LOSLATEN – VERTROUWEN – VERBINDEN
Je helpen bij het ontdekken van jezelf en je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jezelf in een richting die heel goed bij je past en bijdraagt aan je duurzame inzetbaarheid. Dit betreft zowel je persoonlijke als je zakelijke inzetbaarheid.

MAILEN KAN OOK    info@ylsa.nl

© Copyright 2017 Your Life Support Academy
Veel gestelde vragen | Contact | Disclaimer